Een complete renovatie van jouw badkamer!

Volledige badkamer renovatie

Natuurlijk staat Installatiebedrijf Wijnhoven garant voor de invulling van jouw complete badkamerrenovatie. Wij komen ter plaatse de technische mogelijkheden bekijken en laten je in 3D jouw droombadkamer, geheel naar persoonlijke smaak, beleven. Deze renovatie bespreken we eerst uitvoerig, zodat er aan de hand van een 3D ontwerp jouw wensen en behoeftes worden uitgewerkt voor de perfecte badkamer. We adviseren over alle zaken: de producten, de tegels, kleurstellingen, elektra, verwarming, ventilatie, praktische zaken en nog veel meer! Gedurende het traject heb je maar één aanspreekpunt. Wij zijn de aannemer die alles van A tot Z ontzorgd binnen een strakke planning. Een gespecialiseerd topteam van vakmensen gaat aan de slag met het installeren om zo je droombadkamer te
realiseren.

Veilige(re) badkamer

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, zo ook in de badkamer. Deze ruimte is vaak als eerste een obstakel als de bewoners van het huis een bepaalde leeftijd bereiken. Wij zijn specialist in het vervangen van het bad door een mooie en veiligere inloopdouche.  In slechts enkele dagen, met minimaal breekwerk, naar een veilig en mooi resultaat! Ook met enkele eenvoudige aanpassingen kan iedereen jarenlang veilig gebruik blijven maken van deze ruimte en zijn faciliteiten. Kleine aanpassingen zijn snel gemaakt om de badkamer veilig(er) te maken en te houden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan aangepast sanitair als een verhoogd toilet, maar ook aan wandgrepen of een douchezitje. Onze mogelijkheden voor een veilig gebruik zijn eindeloos!

Snelle badkamer renovatie

Geen tijd, zin of financiële ruimte om een volledige badkamerrenovatie op te starten, maar wil je de badkamer (of het toilet) toch een nieuwe en frisse uitstraling geven? Dan is een snelle renovatie de oplossing! Een snelle renovatie kan bijvoorbeeld bestaan uit het vervangen van de douche, een nieuwe tegelwand of het plaatsen van een nieuw wastafelmeubel met waskom. Op zich kleine zaken waarmee je de badkamer of het toilet snel en relatief goedkoop toch een compleet nieuwe uitstraling en aankleding kunt geven.

Bekijk hier onze projecten

Posts not found

Klanten over Wijnhoven

Posts not found

Wil jij jouw badkamer renoveren? Of duurzaam verwarmen? Wij ontzorgen jou in het complete proces!

Afspraak maken

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken!

Persoonsgegevens
Locatiegegevens
Reden

Tariefwijziging per 1 januari 2024

Namens Team Wijnhoven willen wij u bedanken voor de prettige samenwerking. Graag informeren wij u over een prijswijziging per 1 januari 2024 in onze uurtarieven en onderhoudskosten, conform onze algemene servicevoorwaarden en gebaseerd op recente cijfers van het CBS. Deze aanpassing is het gevolg van stijgende grondstof- en loonkosten. Voor lopende contracten blijven de tarieven ongewijzigd tot 1 april 2024, en offertes van vóór 1 januari 2024 behouden hun geldigheid van maximaal 2 maanden. Uiteraard blijft het gehele Team Wijnhoven voor u klaar staan om de beste producten, kwaliteit en service te verlenen.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Bedankt voor uw begrip en voor het vertrouwen in ons.
 
Team Wijnhoven