Wanneer je kiest voor Wijnhoven,
kies je voor betrouwbare en
vakkundige installeurs

CV-ketel reset uitvoeren

Voer de volgende stappen uit alvorens u ons benadert. Een simpele reset van uw CV toestel biedt in veel gevallen al een oplossing.

Maak het display zichtbaar

Bekijk waar het bedieningspaneeltje op je cv-ketel zich bevindt en zorg dat je bij de knoppen kunt.

Reset de CV-ketel

Houdt de reset knop minimaal 2 seconden ingedrukt totdat de cv-ketel zichzelf opnieuw opstart. Je hoort het toestel opnieuw aanslaan.

Storing nog zichtbaar?

In veel gevallen is de storing na een reset verholpen. Wordt de storing wederom weergegeven? Noteer de code en vul het storingsformulier in. Uiteraard kun je indien gewenst ook telefonisch contact opnemen.

Storing

Preventief jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat storingen en onnodige reparaties uitblijven. Indien je toch onverhoopt een cv-ketel storing hebt staat onze storingsdienst voor je klaar om het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. Neem telefonisch contact met ons op tijdens kantooruren of vul het formulier in en één van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Let op; in sommige gevallen kan een storing worden verholpen door je cv toestel eenvoudig te resetten.

Klanten over Wijnhoven

Posts not found

Wil jij jouw badkamer renoveren? Of duurzaam verwarmen? Wij ontzorgen jou in het complete proces!

Afspraak maken

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken!

Persoonsgegevens
Locatiegegevens
Reden

Tariefwijziging per 1 januari 2024

Namens Team Wijnhoven willen wij u bedanken voor de prettige samenwerking. Graag informeren wij u over een prijswijziging per 1 januari 2024 in onze uurtarieven en onderhoudskosten, conform onze algemene servicevoorwaarden en gebaseerd op recente cijfers van het CBS. Deze aanpassing is het gevolg van stijgende grondstof- en loonkosten. Voor lopende contracten blijven de tarieven ongewijzigd tot 1 april 2024, en offertes van vóór 1 januari 2024 behouden hun geldigheid van maximaal 2 maanden. Uiteraard blijft het gehele Team Wijnhoven voor u klaar staan om de beste producten, kwaliteit en service te verlenen.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Bedankt voor uw begrip en voor het vertrouwen in ons.
 
Team Wijnhoven