Goed onderhoud aan je installaties is belangrijk voor de levensduur van uw producten

Renovatie en onderhoud

Wellicht is een complete verbouwing van de badkamer te ingrijpend. Installatiebedrijf  Wijnhoven helpt graag met advies over sanitair, het onderhouden van jouw CV-installatie en de mogelijkheden van badkamerrenovatie. Samen met onze adviseurs en installateurs bespreek je de wensen en aan de hand daarvan geven wij een persoonlijk advies.
Installatiebedrijf Wijnhoven voor renovatie en reparatie!

Garantie op je installatie

Wanneer jouw installatie goed onderhouden wordt gaat hij -logischerwijs- langer mee. Maar wist je ook dat fabrikanten de jaarlijkse onderhoudsbeurt vaak verplicht stellen wanneer je wilt profiteren van de maximale garantietermijn? Wanneer je niet kunt aantonen dat je installatie jaarlijks onderhouden is, kan de garantie van je product vervallen. Vervelend en dus niet nodig. Zorg er daarom voor dat jouw installatie onderhoud krijgt van een erkend installateur!

Bekijk hier onze projecten

Posts not found

Klanten over Wijnhoven

Posts not found

Wil jij jouw badkamer renoveren? Of duurzaam verwarmen? Wij ontzorgen jou in het complete proces!

Afspraak maken

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken!

Persoonsgegevens
Locatiegegevens
Reden

Tariefwijziging per 1 januari 2024

Namens Team Wijnhoven willen wij u bedanken voor de prettige samenwerking. Graag informeren wij u over een prijswijziging per 1 januari 2024 in onze uurtarieven en onderhoudskosten, conform onze algemene servicevoorwaarden en gebaseerd op recente cijfers van het CBS. Deze aanpassing is het gevolg van stijgende grondstof- en loonkosten. Voor lopende contracten blijven de tarieven ongewijzigd tot 1 april 2024, en offertes van vóór 1 januari 2024 behouden hun geldigheid van maximaal 2 maanden. Uiteraard blijft het gehele Team Wijnhoven voor u klaar staan om de beste producten, kwaliteit en service te verlenen.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Bedankt voor uw begrip en voor het vertrouwen in ons.
 
Team Wijnhoven