Financieringsmogelijkheden voor het verduurzamen van je huis

Financieringsadvies

Verduurzamen kan duur zijn. Maar Installatiebedrijf Wijnhoven denkt graag met je mee over verschillende financieringsmogelijkheden. 

Wij informeren je graag duidelijk en volledig over het verduurzamen én toekomstbestendig maken van je woning, want dit kan nogal een doolhof zijn.

Antwoorden op de volgende vragen!

Samenwerking

Installatiebedrijf Wijnhoven werkt nauw samen met Hauzer & Partners – dé duurzaamheidsmakelaar. Met behulp van een duurzaamheidsscan en een gedetailleerd rapport wordt je haarfijn uitgelegd wat er moet gebeuren, wat alles kost én hoe je dit het beste kunt financieren. Uiteraard bekijken wij ook de subsidiemogelijkheden!

De financiering kan op verschillende manieren tot stand komen: een verhoging van je eigen hypotheek, een lening van de overheid via ‘duurzaam thuis’ of een combinatie van beide. 

Wil jij jouw badkamer renoveren? Of duurzaam verwarmen? Wij ontzorgen jou in het complete proces!

Afspraak maken

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken!

Persoonsgegevens
Locatiegegevens
Reden

Tariefwijziging per 1 januari 2024

Namens Team Wijnhoven willen wij u bedanken voor de prettige samenwerking. Graag informeren wij u over een prijswijziging per 1 januari 2024 in onze uurtarieven en onderhoudskosten, conform onze algemene servicevoorwaarden en gebaseerd op recente cijfers van het CBS. Deze aanpassing is het gevolg van stijgende grondstof- en loonkosten. Voor lopende contracten blijven de tarieven ongewijzigd tot 1 april 2024, en offertes van vóór 1 januari 2024 behouden hun geldigheid van maximaal 2 maanden. Uiteraard blijft het gehele Team Wijnhoven voor u klaar staan om de beste producten, kwaliteit en service te verlenen.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Bedankt voor uw begrip en voor het vertrouwen in ons.
 
Team Wijnhoven