Over ons

Wijnhoven installatiebedrijf is een begrip voor Velden en omstreken. Wij leveren al jaren een breed scala aan produkten en zijn werkzaam op de professionele installatiemarkt. Wij zijn aangesloten bij InstalCenter, een vakkundig franchiseorganisatie voor installatiebedrijven met op dit moment 37 vestigingen in Nederland.

Verwarming

Verwarming is een belangrijk onderdeel in uw woning. Bji ons kunt u voor alles terecht omtrent verwarming. Een nieuwe CV ketel, de nieuwste thermostaat of een mooie design radiator.

Sanitair installatie advies

Deze site geeft u een uitgebreid overzicht van producten waarvoor u bij ons in de winkel terecht kunt. Bovendien hebben wij ook een eigen showroom waar we u persoonlijk advies geven over alle soorten sanitair zoals een toilet, badmeubel, douches en meer.

Installateur aan huis

Of het nu gaat over een nieuwe CV ketel of het inrichten van een compleet nieuwe badkamer; Installatiebedrijf Wijnhoven staat voor u klaar! Neem contact met ons op, vraag een gratis offerte aan om maak een vrijblijvende afspraak!

Badkamerrenovatie

Wilt u renoveren? De installateurs van Wijnhoven helpen u graag met het repareren en advies geven over sanitair, het onderhouden van uw verwarming en installeren van airco’s. Wat u ook voor wensen heeft, samen met een installateur bespreekt u uw wensen en samen realiseren we u uw badkamer.